2013/02/25

mercato di piazza dei ciompi | florence

On our Sunday walk yesterday we visited the market in Piazza dei Ciompi. It's not the best second hand market in Florence, but I always like to look at all the old stuff and take pictures. On the last Sunday of every month the market is extended with more stands, so this is the best time to visit.

Here are some Instagrams from yesterday.

Piazza dei Ciompi. T. +39 055 3283513

4 comments:

 1. Whaaat hvis det ikke er det bedste gad jeg godt se hvad er:))

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahaha, det har du jo set billeder af på Instagram tidligere :-)

   Delete
 2. Hvor finder jeg Firenzes bedste pizza? Jeg er kæmpe fan af pizza og det er en af mine yndlingsretter - men kun hvis de er gode - og det er de sjældent. Så ja, hvor finder jeg den der ekstremt lækre pizza i Firenze? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er et godt spørgsmål, som jeg endnu ikke kan svare på. Jeg har ikke fået nogen himmelsk pizza i Firenze endnu. Er af den overbevisning at de er væsentligt bedre i Rom.Hvis du er til de helt tynde pizzaer er de ganske gode på Yellow, som du kan læse om her på bloggen, men de gør sig ikke fortjent til titlen som de bedste. Jeg må snar tud og prøve nogle pizzeriaer af!

   Delete

MARBLE © 2016 | Template by Blogs & Lattes